Beste deelnemer,

Helaas is er dit jaar geen mes-maak-weekend. Vanwege het coronavirus is er besloten de HIT dit jaar niet door te laten gaan.
Hieronder de communicatie zoals wij deze hebben ontvangen vanuit de HIT organisatiie:

Beste HIT-deelnemer,

De HIT-organisatie en het landelijk bestuur van Scouting Nederland hebben helaas het besluit genomen om HIT 2020 niet door te laten gaan.

Gezien de ontwikkelingen rond het coronavirus (Covid-19) en de verspreiding van het virus hebben we de keuze gemaakt de gezondheid van alle deelnemers en vrijwilligers op de eerste plaats te zetten. Ook voor de periode na 6 april ziet de situatie er onzeker uit. Duidelijkheid, zekerheid en veiligheid gaan voorop en daarom gelasten we de HIT 2020 af. Dit is een ontzettend moeilijk besluit, voor zowel deelnemers als vrijwilligers op alle negen HIT-locaties.

In de komende weken wordt je inschrijving automatisch geannuleerd. Het betaalde deelnemersgeld krijg je 100% terug. Uiterlijk 1 mei staat dit op de rekening waarmee je je HIT-inschrijving hebt betaald.

Natuurlijk hebben we bekeken of het mogelijk is de HIT op een ander moment in 2020 te organiseren. Dat is niet mogelijk gebleken door vakantiespreiding en andere Scoutingactiviteiten. Daarom vindt de volgende HIT in 2021 plaats en vieren we dan 65 jaar HIT!

We hopen dat je 65 jaar HIT volgend jaar opnieuw met ons mee viert! Daarom gaan we ervoor zorgen dat je volgend jaar opnieuw kunt inschrijven op de HIT die je dit jaar had gekozen. Ook de leeftijdsgrenzen passen we daar, indien nodig, op aan. Hoe dat precies in z’n werk gaat, hoor je begin 2021.

Heb je vragen? Dan kun je die altijd stellen aan de helpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot in 2021!

Met vriendelijke groet,

Alex en Marcel
Namens het landelijke HIT coördinatieteam
Scouting Nederland